3d visualisatie vastgoed

3D visualisatie vastgoed

3D visualisatie voor elk stadium in het bouwproces

Al jarenlang maken wij sfeervolle 3D visualisaties voor de vastgoedsector. Door onze bouwkundige achtergrond en ruimte ervaring kunnen wij makkelijk inspelen op elk stadium van het ontwerpproces. Of het nu gaat om de visualisatie van een concept vanaf een enkele schetsen of om professionele artist impressies van een definitief ontwerp.

Overtuig kopers

Potentiƫle kopers van nieuwe woningen willen graag weten hoe hun toekomstige woning eruit gaat zien. Platte tekeningen zijn voor hun vaak moeilijk te lezen en men kan zich er geen beeld bij vormen. Goede 3D visualisatie zijn daarom zeer belangrijk in het verkooptraject. Onze impressies geven een zeer realistisch beeld en laten vooral de sterke punten van het ontwerp spreken. Aansluiting bij de doelgroep zorgt voor een hoge commerciƫle waarde.

Flexibel en meedenkend

Door het vaak grillige karakter van ontwerpprocessen en verkooptrajecten zijn wij ingesteld op het werken met korte deadlines en kennen wij een grote mate van flexibiliteit. Terugkoppeling gebeurt via onze website, waardoor meerdere partners (ontwikkelaar, architect, stedenbouwkundige, etc.) in het project geraadpleegd kunnen worden tijdens het maken van de 3D impressies. Door een aantal vaste terugkoppelingsmomenten houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u zien of uw ontwerp goed door ons wordt vertaald.

Op maat

3D visualisaties kunnen op een aantal manieren worden gemaakt, en wij adviseren u graag over de beste vorm in u situatie. De visualisaties kunnen geheel digitaal worden opgebouwd of worden gecombineerd met goede fotografie. U kunt denken aan een fotomontage waarbij het nieuwe gebouw geprojecteerd wordt in de bestaande situatie. Hiervoor kunnen zelfs luchtfoto's worden gemaakt vanuit een vliegtuig, speciale ballon of telescoopauto.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact

case 1

3d visualisaties

park hoog oostduin
den haag
3D visualisatie vastgoed Oostduinlaan


Oud Shell kantoor getransformeerd tot appartementen

In Den Haag transformeerd Pinnacle een oud Shell kantoor tot moderne luxe appartementen en penthouses. Een uniek gebouw met een unieke historie op een bijzondere plek.
Naar een ontwerp van Cepezed architecten wordt de hoogbouw volledig gerenoveerd en wordt de laagbouw vervangen door nieuwbouw.

Uitzicht en woonkwaliteit

Belangrijk in de presentatie van de woningen is het schitterende uitzicht vanuit de woningen. Aan de ene kant van het gebouw kijkt me uit op centrum Den Haag en aan de andere kant naar de zee.
Er is veelvuldig gebruikt gemaakt van (lucht)fotografie om de uitzichten en achtergronden zo realistisch mogelijk te maken.

Van 3D visualisaties tot 360 graden beelden

Wij maakten voor dit project een groot aantal 3D impressies van het exterieuren, het interieur van de algemene ruimten en alle unieke appartementen. Ook maakten wij 360 graden impressies van een aantal appartementen. Deze zijn tijdens een woonevent oa getoond met behulp van een VR-bril.case 2


mecanoo architecten

stadskantoor delft
3d visualisatie stadskantoor delft

het nieuwe stadskantoor van delft in beeld

Mecanoo Architecten vroeg ons in opdracht van de Gemeente Delft om 3D visualisaties te maken van het nieuwe stadskantoor en station in Delft. Dit project speelt zich recht tegenover ons eigen kantoor af.
Het nieuwe station van Delft komt onder de grond en heeft verbinding met de nieuwe spoortunnel. Boven de grond verrijst het nieuwe stadskantoor van Delft.
De beelden die wij gemaakt hebben zijn bedoeld om de inwoners van Delft zo goed mogelijk te informeren over wat er gaat gebeuren in hun stad. Wanneer beelden bedoeld zijn voor leken, kiezen wij er altijd voor om ze fotorealistisch te maken. Deze zijn inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen. In dit geval kozen wij ervoor ook om een aantal impressies als avondvariant te tonen. Vooral de grote glazen gevel komt dan extra goed tot zijn recht.

nauwe samenwerking met de architect

Bij dergelijke projecten is het van belang dat het ontwerp kloppend is en goed tot zijn recht komt zoals de architect het bedoeld heeft. Daarom hebben wij in nauwe samenwerking gewerkt met Mecanoo Architecten om het nieuwe gebouw zo goed mogelijk in beeld te brengen.

bekijk project in portfolio


case 3


3D visualisatie

De IJsvogel
Rijswijk

Verkoop woningen

Tetteroo bouw & projectontwikkeling realiseert in Rijswijk fase 2 van het project De IJsvogel. Er worden 14 eengezinswoningen ontwikkelt vlak bij de grens met Delft.
Ten behoeve van de verkoop van de woningen maakten wij een aantal 3D visualisaties en aangeklede plattegronden. Deze beelden zijn gebruikt in de verkoopdocumentatie en op de website van het project.

Kopers sfeer laten proeven

Onze impressies zorgen ervoor dat de potentiele kopers van de woningen sfeer kunnen proeven en kunnen zien hoe de woningen er in de toekomst uit komen te zien. Samen met de aangeklede plattegronden zorgen ze voor een sfeervol totaalbeeld.

bekijk project in portfolio