3D animatie header

3D animatie

breng uw project tot leven

3D Animatie en film zorgen voor beleving en trekken meteen de aandacht van de kijker.
Zij bieden de mogelijkheid een verhaal te vertellen en de potentiële koper van uw product te overtuigen. Een 3D animatie kan variëren van een korte beweging van enkele seconden tot een complete verkoopfilm, eventueel gecombineerd met stills en videobeelden. Dit alles kan ondersteund worden met muziek en een voice-over.

schetsmatig of fotorealistisch?

Wij kunnen uw 3D animatie zowel in een schetsmatige conceptuele stijl maken als in een realistische stijl. Afhankelijk van het doel van de animatie en het beschikbare budget bepalen wij samen met u de beste stijl.

van eenvoudig tot uitgebreid

Aangezien ieder product anders is, zal ook iedere animatie/film zijn eigen karakter krijgen. Wij bekijken daarom graag samen met u wat in uw geval de beste aanpak is. Op basis hiervan maken wij een storyboard maken dat de verdere leidraad zal zijn voor het creatieve proces om tot een originele productie te komen.
Films en animatie leveren wij in een videoformaat dat u kunt gebruiken op uw website of kunt integreren in uw presentatie.

1 model --> verschillende media

Voor het maken van een goede 3D animatie zullen wij eerst een gedetailleerd 3D model maken dat wordt voorzien van realistische materialen. Deze digitale versie van uw product/project kan vervolgens de basis zijn voor vele verschillende producten zoals: productpresentatie, advertentie, commercial, 3D animatie of een 3D productconfigurator.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact

case 1


3D animatie

grote marktstraat
den haag

Van oud naar nieuw

Deze animatie laat zien hoe de Grote Marktstraat in Den Haag in de loop der jaren zal transformeren naar een belangrijke internationale winkelboulevard. Stap voor stap wordt er getoond hoe de straat in de loop der jaren is veranderd en zal gaan veranderen. De bestrating wordt vervangen, het straatmeubilair, de verlichting en er komen nieuwe gebouwen. Iedere keer worden deze transformaties in beeld gebracht in de animatie.
De animatie wordt ondersteund door een voice-over en begeleidende teksten.

informatievoorziening bewoners den haag

Belangrijkste doel van deze animatie is het informeren van de bewoners van Den Haag. Een dergelijke verbouwing duurt een aantal jaren en zal in die tijd voor de nodige overlast zorgen. Door het mooie eindresultaat te laten zien in een animatie, laat je zien dat alle overlast de moeite waard zal zijn.

complete digitale straat

Voor dit project maakten wij een complete digitale variant van de Grote Marktstraat en alle aanliggende gebouwen. Dat gaf ons de vrijheid om vervolgens in de animatie alles te laten zien wat de opdrachtgever wilde.
Een groot deel van de gebouwen werd nagemaakt door middel van fotomapping. Hierbij wordt fotografie van de gebouwen gecombineerd met eenvoudige 3D modellen.

bekijk project in portfolio


case 2

3D animatie

hoge raad der nederlanden


een bijzonder project vraagt om een bijzondere animatie

Voor Mecanoo Architecten en Heijmans maakten wij een animatie voor het PPS project van het nieuwe gebouw voor de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. Naast alle impressies die wij maakten voor dit project was deze 3D animatie bedoeld om een sfeerimpressie te geven van het ontwerp. De animatie heeft dus niet als doel om een uitleg te geven van het gebouw.

Verleiding in 3 minuten

De sfeerimpressie geeft in korte tijd een inspirerend beeld van het ontwerp van het gebouw en hoe het gebruikt kan worden. Dit allemaal met het doel om de jury van dit project te overtuigen en te verleiden.
Doordat deze animatie niet bedoeld is als uitleg van het gebouw was er veel ruimte voor het maken van mooie camerabewegingen en het toepassen van close-ups en mooie effecten.

in nauwe samenwerking met de architect

Een PPS project (of prijsvraag) betekent altijd in korte tijd zeel veel werk. Wij lopen gelijk op met de architect om het project tot een goed einde te brengen. In dit geval hadden wij een nauwe samenwerking met Mecanoo Architecten.

bekijk project in portfolio