3d planner

3D planner

Online zelf een ruimte inrichten

Onze 3D planner biedt de bezoeker de mogelijkheid zelf een ruimte in te richten uit een bibliotheek. Werkend vanuit een plattegrond of een 3D view.
Op ooghoogte kan de ruimte worden bekeken, aangepast en beleefd. Dit alles realtime in hoge kwaliteit.

Heldere interface

Door middel van een heldere functionele interface kan de 3D planner worden bediend. Gebruiksgemak staat hierbij voorop. Uiteraard passend in uw eigen huisstijl.
Via buttons kan er worden gemeten, objecten gedupliceerd, wanden getekend, screenshots gemaakt etc etc.

De gemaakte indeling kan in het systeem worden opgeslagen om deze later weer te openen of te vergelijken met eerder gemaakte layout. Van de gemaakte lay-out kunnen automatisch oppervlakten worden berekend, energiegebruik, etc.

Webbased systeem

De 3D planner is een webbased systeem. Hierdoor is het vanaf elke plek altijd te bereiken en wordt het op een centrale plek gehost. Door een koppeling met een database kunnen de gegevens op tal van manieren worden gebruikt en verwerkt. Naast de standaardfunctionaliteiten kunnen wij maatwerk leveren om de 3D planner helemaal passend te maken voor uw situatie.

Meer weten?

Onze retailplanner is een uitgebreid systeem met vele mogelijkheden.
Wilt u meer informatie of een demo? Neem dan contact met ons op.
contactcase 1

retailplanner

Albert Heijn


virtuele conceptontwikkeling

De retailplanner die wij onder andere voor Albert Heijn hebben ontwikkeld maakt het mogelijk om virtueel nieuwe retailconcepten te ontwikkelen en inzichtelijk te maken. De indeling, routing en look & feel van een winkel vormen de basis van een concept en kunnen met de 3D retailplanner snel en eenvoudig worden getest.
Vanuit een bibliotheek kan een winkelpand worden gevuld met meubilair, dit zowel vanuit plattegrond als in 3D. Vervolgens kan men op ooghoogte door de winkel lopen om zo de opstelling te kunnen testen en de ruimtelijke beleving te ervaren.

testen en doorontwikkelen

De retailplanner maakt het mogelijk om nieuwe concepten binnen uw bedrijf te testen, maar ook door bijvoorbeeld een testpanel. Via de applicatie is exact te zien welke route de virtuele bezoeker heeft afgelegd binnen de winkel. Uit de data kan getoond worden op welke plekken in de winkel veel bezoekers komen en welke weinig.
Op deze manier kunnen concepten steeds worden verbeterd en geoptimaliseerd.

beheren bestaand winkelbestand

Het huidige winkelbestand kan in kaart worden gebracht en in 3D in de planner worden gezet. Hierdoor zijn veranderingen in een vestiging eenvoudig te testen en door te voeren. Altijd een inzichtelijk en up-to-date beeld van al uw vestigingen.

Het systeem kan ook gebruikt worden om uw franchiser te informeren en te sturen. Virtueel geeft de franchiser gewenste wijzigingen aan welke u kunt beoordelen en goed kunt keuren.

vullen tot productniveau

Het meubilair in de bibliotheek bestaat uit standaard meubilair en kan door ons gevuld worden met uw eigen meubilair. De schappen kunnen vervolgens gevuld worden met producten om zo de indeling van uw winkel kloppend te krijgen. Uiteindelijk kunnen we een schap zelfs tot productniveau vullen om uw product placement te testen.