360 graden product

360 graden product visualisatie

uw product in beeld

De 360 graden tool biedt de mogelijkheid aan de consument om online uw product in 360 graden te bekijken. Rondkijken in het panorama kan men doen door gebruik van de muis of het swipen van de vinger op een tablet of smartphone.
Door middel van hoogwaardig beeldmateriaal krijg men een zeer realistisch beeld te zien en kan het product rondom worden bekeken.

desktop, tablet en telefoon

Onze 360 graden visualisaties werken op iedere device, inclusief tablets en telefoons. Er wordt gebruik gemaakt van HTML5 technieken die breed ondersteund worden.
Doordat de bestandsformaten klein zijn kunnen de beelden goed via internet gebruikt worden.

720 graden

Een variant op de 360 graden visualisatie is de 720 graden visualisatie. Hierbij kan het product niet alleen om 1 as worden gedraaid, maar ook nog om de andere as. Zo kan het product echt aan alle kanten bekeken worden.

informatie en interactie

Door middel van annotaties en overlays kan er bij het product extra informatie worden gegeven. Dit kan voor ieder onderdeel of functionaliteit van het product.

integratie website

Een 360 graden product is eenvoudig te integreren in uw eigen website. Ook kunnen wij een complete website maken voor de perfecte presentatie van uw product en integratie van de 360 graden presentatie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact


voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden
test

kuyl watches
bruynzeel keukens
720 graden vendor automaat
720 graden vendor automaat open