3D animatie header

3D product animatie

breng uw product tot leven

Met een 3D productanimatie wordt uw product tot leven gebracht. Of het nu is om uw product te presenteren op een beurs, internet of in een tv-commercial, met 3D animatie is het mogelijk om elke situatie te creeren die u maar wenst. In 3D animatie kunnen scenes gemaakt worden die met echte film niet haalbaar zijn of zeer complex en kostbaar zijn.

hoogwaardig 3D model als basis

De basis voor een 3D productanimatie is een hoogwaardig 3D model. Dit model met een hoog detailniveau en realistische materialen kan daarnaast worden ingezet om verschillende producties te maken zoals bijvoorbeeld 3D visualisaties of een 3D productconfigurator.

van tv commercial tot technisch proces

Onze productanimatie kan op verschillende vlakken worden ingezet. Of het nou gaat om een tv commercial van een consumentenproduct gecombineerd met echte video, voorzien van muziek en een voice-over of een uitleg van een technisch proces.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact


case 1

Sony Music / Studio IVO

Joe Cocker


virtuele cd-hoes en dvd-hoes

Voor Sony Music deden wij in samenwerking met Studio IVO de nabewerking van de TV commercial voor de CD en DVD van Joe Cocker.
Wij maakten een 3D CD en DVD hoes welke wij over de bestaande commercial hebben aangebracht. De audio nabewerking is gedaan door Studio IVO.

edit en montage

Wij verzorgden de uiteindelijke montage van de commercial zodat deze geschikt gemaakt kon worden voor uitzending op alle grote Nederlandse tv zenders.

korte productietijd

In de altijd hectische periode rond de feestdagen maakten wij de commercial in zeer korte tijd zodat deze op tijd kon worden aangeleverd voor uitzending.

bekijk project in portfolio
case 2


3D product animatie

borstimplantaten
Mentor Medical


vernieuwd productieproces borstimplantaten

Voor Mentor Medical brachten wij door middel van een 3D productanimatie in beeld hoe het productieproces van hun borstimplantaten zou kunnen worden aangepast. Door deze aanpassing ontstaat er uiteindelijk een beter product dat eenvoudiger te produceren is.

oud en nieuw vergeleken

In de animatie laten wij het vergelijk zien tussen de huidige productiemethode en de voorgestelde nieuwe productiemethode. Stap voor stap wordt er helder getoond wat de nadelen zijn van de oude techniek en wat de voordelen zijn van de vernieuwde techniek.
De animatie wordt ondersteund door op maat gemaakte muziek en een voice-over.