gepersonaliseerde video

Gepersonaliseerde video

De marketinghit van dit moment

Gepersonaliseerde video wordt steeds meer gebruikt om klanten op een unieke manier te informeren en te betrekken. Gepersonaliseerde mailings bestaan al heel lang en hebben een bewezen effect. Door personalisatie voelen mensen zich eerder betrokken en zullen ze de informatie eerder tot zich nemen.
Door personalisatie te gebruiken in video ontstaan er heel veel mogelijkheden om klanten te informeren of uw producten of veranderingen in bestaande producten. Uw klanten hoeven niet meer actief berichten te lezen of informatie te verzamelen. Het enige dat ze hoeven doen is de video af te spelen en achterover zitten.

3D animatie en video

Vaak worden gepersonaliseerde video's gemaakt met filmbeelden. Uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen. Wij kiezen echter ook vaak voor 3D animatie, of een combinatie van animatie en film.
3D animatie heeft als grote voordeel dat het tot het laatste moment flexibel is en dat in principe alles (betaalbaar) mogelijk is.

Hele traject van productie tot hosting en mailing

Wij kunnen voor u het hele proces verzorgen voor het maken van een persoonlijke video voor uw klanten. Wij verzorgen de productie van de video of animatie, de personalisatie op basis van uw klantenbestand, het hosten van de video's en het verzorgen van de bijbehorende mailing.
Wij werken hierin samen met Eclipse. Zij hebben jarenlange ervaring in gepersonaliseerde media voor grootzakelijke bedrijven.

Van 300 tot 3 miljoen video's

Wij kunnen gerpsonaliseerde video's maken voor elk project. Of het nu gaat om 300 video's of 3 miljoen, wij kunnen ze voor u produceren en hosten.
Het hosten van de video's is een belangrijk onderdeel omdat het over zeer veel data gaat. Wij kunnen deze hosting verzorgen op onze servers. Indien u liever de hosting in uw eigen datacenter doet, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Zo hoeft uw gevoelige data nooit uw bedrijf te verlaten.

Meer weten over persoonelijke video? Neem contact met ons op.

contact


case 1

gepersonaliseerde video

Klanten i2

een persoonlijke update

Wij wilden onze klanten een update geven over onze producten en kennis laten maken met onze nieuwe website. Hoe konden we dat beter dan dan met een persoonlijke video.
Wij maakten deze compleet door middel van 3D animatie. In vogelvlucht komen onze belangrijkste producten aan bod.

personalisatie in tekst en beeld

Zowel in tekst als in beeld zitten er in de video een aantal gepersonaliseerde elementen. De naam van de ontvanger komt een aantal keer voor in de video, een lijst van projecten die wij hebben gedaan voor de klant en de daarbij behorende afbeeldingen.

op maat gemaakte muziek en geluid

De video wordt ondersteunt door op maat gemaakte muziek en geluidseffecten. Beeld en geluid passen hierdoor perfect bij elkaar.
Het sound design werd gedaan door Studio IVO uit Baarn.case 2

gepersonaliseerde video

Shell / Air Miles
gepersonaliseerde video Shell


30.000 unieke video's

Voor Shell maakten wij samen met Eclipse een gepersonaliseerde video om klanten te informeren over een lopende actie met Air Miles. De video laat per klant het Air Miles saldo zien, het aantal benodige tankbeurten tot het einde van het jaar, de korting die de persoon krijgt en uiteraard de naam van de klant.
Voor volledige vrijheid gebruikten we 3D animatie voor de film. Hierdoor konden we eenvoudig alles laten zien wat we wilden.

gepersonaliseerde voice-over

Naast het beeld is ook de voice-over in deze gepersonaliseerde video op maat gemaat voor iedere klant. De getallen worden voor iedereen persoonlijk uitgesproken door de voice-over.
De campagne is succesvol verlopen en kende een hoog openings aantal.