3D woningconfigurator 12x anders wonen Amersfoort

3D sales configurator Vendor


3D Sales Configurator Vendor 3D Sales Configurator Vendor 3D Sales Configurator Vendor
720 graden vendor automaat
720 graden vendor automaat open

Vendor sales configurator

Vendor staat bekend om zijn dienstverlening in de toilethygiƫne. Iedereen kent wel de automaten met het bekende logo. Wij maakten voor Vendor een 3D configurator voor de salesmedewerkers in de buitendienst.

De configurator maakt het mogelijk om bij de klant op locatie de bestaande toiletruimte zo goed mogelijk na te bootsen om vervolgens te voorzien van de automaten van Vendor. Vijf verschillende typen standaard ruimten kunnen onbeperkt worden toegevoegd. De wanden en de vloeren kunnen worden voorzien van kleuren en tegels en het sanitair kan worden geconfigureerd door middel van duidelijke menu's en kleurenkiezers.

De automaten zijn door ons in hoog detail nagemaakt in 3D zodat ze in de ruimte geplaatst kunnen worden en voorzien van de 2 twee standaard kleuren van Vendor of door middel van een color picker. De configurator bevat meer dan 30 verschillende automaten. Vervolgens kan een automaat in detail worden bekeken in een 720 graden presentatie. De configurator toont naast de dichte automaat ook een open variant met en zonder vulling.

Na het configureren kan de configuratie opgeslagen worden, er kunnen varianten worden aangemaakt, screenshots worden gemaakt en een uitvoer naar Excel gemaakt.

De 3D configurator is een online tool zodat deze overal is te gebruiken. Hij is geoptimaliseerd voor de tablets waar de salesmedewerkers mee werken.

Meer weten over onze 3D productconfigurator?

3D productconfigurator

facts

Wanneer:
oktober 2014
Voor:
Vendor
Opdrachtgever:
Vendor

producten

3D configurator
website