3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam

3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam


3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam 3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam 3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam 3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam 3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam 3D virtuele campus Erasmus Universiteit Rotterdam

Maak virtueel kennis

De virtuele campus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam is een uniek project door de volledige integratie van een 3D virtuele wereld in een website. De virtuele campus biedt de bezoekers de mogelijkheid om virtueel in 3D over de campus te lopen en zo informatie te verkrijgen over de studies, faciliteiten en gebouwen. Dit alles in hoge grafische kwaliteit. Lopende over de campus komt men ook studenten tegen die iets vertellen over de universiteit en het wonen in Rotterdam.

Uniek is de realtime koppeling tussen de virtuele wereld en de rest van de website. De informatie op de website wordt aangestuurd door de 3D en realtime voorzien van de juist gegevens uit de database. Tevens wordt er informatie door de website teruggegeven aan de virtuele wereld. Hierdoor ontstaat een volledige integratie van de virtuele wereld in de website en is het geen op zichzelf staand element meer.

Op dit moment wordt er informatie verschaft over 3 studies en de faciliteiten op de campus. Later zal dit worden uitgebreid met meer informatie.

Meer weten over de virtuele maquette?

virtuele maquette

facts

Wanneer:
september 2011
Voor:
Erasmus Universiteit
Opdrachtgever:
Erasmus Universiteit

producten

virtueel model
website