De Caaien Ypenburg woonwijk 3D visualisatie

De Caaien Ypenburg | 3D visualisaties


De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie De Caaien Ypenburg 3D visualisatie

Van welstand tot verkoopmateriaal

Voor het project De Caaien in Ypenburg maakten wij eerder de impressies voor de welstand en de visuals voor de verkoop van de laagbouw. De hoogbouw wordt getoond in 3 beelden.

De hoogbouw bestaat uit 3 gebouwen. De hoogte van deze 3 gebouwen brachten wij in beeld met een 3-tal visualisaties. Door middel van fotografie op hoogte is de echte omgeving zichtbaar in de impressies.

Voor de kerstkaart van het project maakten wij een speciaal winterbeeld van een deel van het project. Het beeld laat een sfeervolle avond zien met kerstversiering.

Meer weten over 3D visualisatie?

3D visualisatie

facts

Wanneer:
november 2008
Voor:
Dura Vermeer Bouw Leidschendam
Opdrachtgever:
Molenaar & van Winden
Architect:
Molenaar & van Winden

producten

10 exterieurimpressies
2 interieurimpressies
2 vogelvluchtimpressies
1 winterimpressies