Theater Manchester Mecanoo Architecten 3D visualisaties

Theater Manchester Mecanoo Architecten


Theater Manchester Mecanoo exterieur Architecten 3D visualisatie Theater Manchester Mecanoo vogelvlucht Architecten 3D visualisatie Theater Manchester Mecanoo Architecten arches 3D visualisatie Theater Manchester Mecanoo Architecten theaterzaal 3D visualisatie Theater Manchester Mecanoo Architecten restaurant 3D visualisatie Theater Manchester Mecanoo Architecten boxoffice 3D visualisatie

Het nieuwe theater in Manchester

Voor Mecanoo Architecten maakten wij een aantal impressies van het nieuwe kunt- en cultuurhuis van Manchester. Het project brengt de bestaande culturele instellingen de Machester Theatre Company en de bioscoop en kunsthuis Cornerhouse samen.

Het gebouw zal onder andere twee theaterzalen, bioscoopzalen een cafe en een galerie gaan huisvesten. Buiten op het plein komt er ruimte voor buitenoptredens.

Wij brachten het plan in beeld in 6 sfeervolle impressies. De beelden laten het exterieur zien van het gebouw, de foyer, het restaurant en de grote zaal.

Het gebouw is onderdeel van de transformatie van de omgeving rond First Street in Manchester. Er worden onder andere nieuwe hotels, winkels, een nieuwe parkeergarage en nieuwe buitenruimte ontwikkeld.

Meer weten over 3D visualisatie?

3D visualisatie

facts

Wanneer:
juni 2013
Voor:
Mecanoo / Gemeente Manchester
Opdrachtgever:
Mecanoo Architecten
Architect:
Mecanoo Architecten

producten

3 exterieurimpressies
3 interieurimpressies