360 graden presentatie

Commercials

maak het onmogelijke mogelijk

In reclames wordt vaak het onmogelijke mogelijk gemaakt. Bepaalde situaties zijn niet of zeer moeilijk te filmen en kunnen soms eenvoudig in 3D worden nagemaakt.
Dit geeft veel creatieve vrijheid bij het bedenken en uitvoeren van een commercial. Variƫrend van een enkel onderdeel in een gefilmde spot tot een complete spot gemaakt met 3D animatie. Wij kunnen ondersteunen door de aanlevering van een geanimeerd deel van een commercial tot het complete creatieve proces om tot een commercial te komen. Samen met u inventariseren wij uw wensen. Op basis hiervan maken wij een storyboard welke verder wordt uitgewerkt tot een professionele productie.

film en virtueel combineren

Door film en 3D met elkaar te combineren kun je gebruik maken van 'best of both worlds'. Door een speciale techniek worden de film en het virtuele deel met elkaar gecombineerd.

aanlevering aan zenders

Uiteraard leveren wij uw commercial in het juiste formaat aan zodat deze direct op televisie (alle zenders) getoond kan worden.

tot in de kleinste details

Uw producten zijn tot in het kleinste detail door ons na te maken in 3D. Hierdoor zijn deze niet meer van echt te onderscheiden.

Dit gedetailleerde 3D model is niet alleen voor een commercial bruikbaar, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor gedrukte media of interactieve producten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contactcase 1

Sony Music / Studio IVO

Joe Cocker


virtuele cd-hoes en dvd-hoes

Voor Sony Music deden wij in samenwerking met Studio IVO de nabewerking van de TV commercial voor de CD en DVD van Joe Cocker.
Wij maakten een 3D CD en DVD hoes welke wij over de bestaande commercial hebben aangebracht. De audio nabewerking is gedaan door Studio IVO.

edit en montage

Wij verzorgden de uiteindelijke montage van de commercial zodat deze geschikt gemaakt kon worden voor uitzending op alle grote Nederlandse tv zenders.

korte productietijd

In de altijd hectische periode rond de feestdagen maakten wij de commercial in zeer korte tijd zodat deze op tijd kon worden aangeleverd voor uitzending.

bekijk project in portfoliocase 2


Nationale Wensbon

Wensbon

vallend pakje

Reclamebureau Oneiros kwam bij ons met een concept voor een commercial voor de Nationale Wensbon. Een vallend cadeau met strik was hierin het belangrijkste onderdeel.
Aangezien dit in film lastig te bewerkstelligen was maakten wij dit compleet in 3D.

vrijheid

Na het maken van het 3D model hadden wij alle vrijheid om hetgeen te maken dat in het storyboard van het reclamebureau was beschreven. Door deze vrijheid hebben wij later eenvoudig een nieuwe versie kunnen maken in full HD en met integratie van het logo van de ANWB.

samenwerking

Wij maakten de commercial in nauwe samenwerking met reclamebureau Oneiros en een geluidsstudio die de audio heeft verzorgd.

bekijk project in portfolio