360 graden presentatie

360 graden tour

kijk rond in een toekomstige situatie

De 360 graden tool biedt de mogelijkheid om zelf rond te kijken in toekomstige een situatie. Rondkijken in het panorama kan men doen door gebruik van de muis, de vinger of het bewegen van de tablet of telefoon.
Door middel van hoogwaardig beeldmateriaal krijg je een zeer realistisch beeld te zien en kun je zelf beslissen welke richting je op wilt kijken.

desktop, tablet en telefoon

Onze 360 graden panorama's werken op ieder apparaat, inclusief tablets en telefoons. Er wordt gebruik gemaakt van HTML5 technieken die breed ondersteund worden.
Doordat de bestandsformaten klein zijn kunnen de beelden goed op locatie worden gebruikt.

VR bril

Een nog betere beleving van onze 360 graden impressies ervaart u met een VR bril. Kijk 360 graden rond in een toekomstige ruimte. Wij kunnen de impressies maken voor zowel de Samsung Gear VR en de Oculus Rift.

scan de qr code en kijk rond in de toekomst

Een 360 graden beeld kan via een qr code worden opgeroepen met een telefoon of tablet. Dit maakt het mogelijk om op de daadwerkelijke locatie de 360 graden tool op te roepen zodat de bezoeker van die plek de toekomstige situatie kan bekijken.

interface op maat

Naast enkele 360 graden beelden kunnen wij ook een complete webbased tool maken met 360 graden impressies. Deze kunnen wij geheel in uw eigen huisstijl maken of aansluitend bij uw project. Via een eigen url zijn de 360 graden impressies op te roepen. De tool kan worden voorzien van meerdere panorama's en van aanvullende beelden en teksten.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact


voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden


tour woning
tour woningen en wijk
woonkamer
slaapkamer
appartement
kantoorcase 1

360 graden presentatie verhuur kantoren

CBRE


lege kantoren aantrekkelijk maken

CBRE verhuurt veel kantoren die leeg staan. Ze hebben het probleem dat veel potientiële huurders het lastig vinden om door een lege ruimte heen te kijken en de mogelijkheden te zien van de kantoorruimte.
Om dit probleem op te lossen maakten wij voor CBRE een 360 graden tool waarin ze kantoorruimten in 360 graden kunnen bekijken.

qr-code scannen op locatie

Wij maakten een online tool geheel in de huisstijl van CBRE met een interface welke voor elk van hun projecten geschikt is. Dit allemaal op een eigen domeinnaam op onze webserver. De 360 graden beelden kunnen toegestuurd worden aan een klant om bekeken te worden op een desktop of kunnen op locatie worden gescanned met behulp van een QR-code. De makelaar of klant kan vervolgens zelf met een tablet of telefoon rondkijken in de kantoorruimte.

toekomstplannen

De 360 graden beelden laten een mogelijke toekomsite inrichting een aankleding zien. Zo krijgt de potentiele klant een zeer goed beeld over de mogelijkheden van de kantoorruimte.
CBRE kan de 360 graden impressies door ons laten invullen of zij kunnen werken met beelden die in huis gemaakt worden.

bekijk hier een 360 graden tour


case 2


360 graden tour kantoor in silo

Rothuizen

een uniek gebouw in beeld gebracht

Rothuis Architecten verhuizen elke 10 jaar naar een nieuw kantoor. In 2012 kozen zij voor een oude graansilo aan de rand van Middelburg. Deze is helemaal verbouwd volgens het principe van duurzaam bouwen. In de manier waarop de verbouwing uitgevoerd is hebben ze geprobeerd zoveel mogelijk te laten zien van hoe ze hun eigen projecten aanpakken.
Een dergelijk bijzonder project vraagt erom om heel goed in beeld te worden gebracht. Daarom maakten wij een uitgebreide 360 graden presentatie waarmee vele ruimten van het gebouw bezocht kunnen worden. Ook het exterieur van het gebouw kan bekeken worden inclusief het mooie uitzicht vanaf het terras over het water.

onderdeel van totaalpakket

Wij maakten niet alleen de 360 graden presentatie, maar ook een uitgebreide animatie waarin de transformatie van de silo in beeld wordt gebracht en uitgelegd. Doordat er meerdere producten gemaakt zijn van hetzelfde project is dit zeer kostenefficient.

bekijk project in portfolio


case 3


360 graden tour villa wijk

Naardereiland

kopers ontdekken Naardereiland

Op Naardereiland verrijzen straks 45 unieke vrijstaande en geschakelde villas met garage. Rietgedekt en volumineus, met een aanlegplaats voor een boot en soms zelfs met een prive-strandje aan het Gooimeer.
Om potentiele kopers te laten zien hoe de wijk eruit komt te zien maakten wij een 360 graden tour van dit project.

3D producten

Voor dit project maakten wij vele 3D producten zoals 3D visualisaties, een virtueel model, plattegronden etc.
Doordat de 360 graden tour werkt op iedere device (ook mobiel) is het een ideaal middel om een grote doelgroep te bereiken.

bekijk de 360 graden tour
bekijk project in portfolio