3D animatie header

3D animatie vastgoed

breng uw project tot leven

3D animatie en film zorgen voor beleving en zullen meteen de aandacht trekken van de kijker.
Het biedt de mogelijkheid een verhaal te vertellen en de potentiële koper van uw project te overtuigen. Een 3D animatie kan variëren van een korte beweging van enkele seconden tot een complete verkoopfilm, eventueel gecombineerd met stills en videobeelden. Dit alles kan ondersteund worden door muziek en een voice-over.

schetsmatig of fotorealistisch?

Wij kunnen uw 3D animatie zowel in een schetsmatige conceptuele stijl maken als in een realistische stijl. Afhankelijk van het doel van de animatie en het beschikbare budget zullen wij samen met u de beste stijl bepalen.

van eenvoudig tot uitgebreid

Aangezien ieder project anders is, zal ook iedere animatie/film zijn eigen karakter krijgen. Wij gaan daarom graag samen met u om de tafel zitten om te kijken wat in uw geval de beste aanpak is. Op basis hiervan kunnen wij een storyboard maken welke de verdere leidraad zal zijn voor het creatieve proces om tot een originele productie te komen.

Onze producten kunnen door ons ook geschikt gemaakt worden voor stereoweergave. De beleving van uw film wordt nog groter door het echte 3D effect (met en zonder 3D bril).

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact


case 1

3D animatie

hoge raad der nederlanden


een bijzonder project vraagt om een bijzondere animatie

Voor Mecanoo Architecten en Heijmans maakten wij een animatie voor het PPS project van het nieuwe gebouw voor de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. Naast alle impressies die wij maakten voor dit project was deze 3D animatie bedoeld om een sfeerimpressie te geven van het ontwerp. De animatie heeft dus niet als doel om een uitleg te geven van het gebouw.

Verleiding in 3 minuten

De sfeerimpressie geeft in korte tijd een inspirerend beeld van het ontwerp van het gebouw en hoe het gebruikt kan worden. Dit allemaal met het doel om de jury van dit project te overtuigen en te verleiden.
Doordat deze animatie niet bedoeld is als uitleg van het gebouw was er veel ruimte voor het maken van mooie camerabewegingen en het toepassen van close-ups en mooie effecten.

in nauwe samenwerking met de architect

Een PPS project (of prijsvraag) betekent altijd in korte tijd zeel veel werk. Wij lopen gelijk op met de architect om het project tot een goed einde te brengen. In dit geval hadden wij een nauwe samenwerking met Mecanoo Architecten.

bekijk project in portfolio


case 2


3D animatie

silo rothuizen architecten

oude silo wordt duurzaam kantoor

Rothuizen Architecten verbouwd een oude silo in Middelburg tot een modern duurzaam kantoor. De manier waarop ze dat doen is een voorbeeld voor de manier waarop het bureau hun projecten aanpakt. Ons werd gevraagd om een 3D animatie te maken waarin uitgelegd wordt hoe deze transformatie gebeurt en aangepakt wordt. Daarnaast geeft de animatie een sfeerimpressie van het gebouw als het klaar is.

proces in beeld

In de animatie hebben wij er voor gekozen om in een aantal stappen te laten zien welke veranderingen er aan het gebouw worden gedaan. Elke ingreep wordt duidelijk gemaakt door het gebouw open te werken en deze inzichtelijk te maken. De voice-over zorgt ervoor dat het verhaal niet alleen in beeld, maar ook in geluid wordt uitgelegd.

belangrijke rol voor fotografie

Fotografie was erg belangrijk in dit project. Uiteraard de fotografie van het gebouw om het helemaal in kaart te brengen als basis voor het 3D model. Daarnaast zijn er ooghoogtefotografie en luchtfotografie gemaakt om de plaatsing van het gebouw zo realistisch mogelijk te maken en een kloppend uitzicht te hebben vanaf het schitterende terras.

bekijk project in portfoliocase 3


3D animatie

kantoorgebouw Lifeline Zoetermeer


verhuur bevorderen van leegstaand kantoor

Bij het gebouw Lightline in Zoetermeer hebben ze een veel voorkomend probleem. Een aantal kantoorverdiepingen staan leeg, maar potentiele huurders kunnen niet goed inzien hoe het verouderde gebouw voor hun zou kunnen werken. Een 3D animatie biedt daarvoor een oplossing.

in korte tijd ontwerp, visualisatie en animatie

In nauwe samenwerking maakten wij samen met de architect een voorstel voor de herinrichting van de lobby en een kantoorvloer. Doordat wij mee hebben gewerkt aan het ontwerp samen met de architect is het mogelijk geweest om in zeer korte tijd een ontwerp te maken en dat op een zeer inzichtelijke manier te presenteren.

3d stereo animatie

Van de animatie maakten wij ook een 3D stereo versie. Met behulp van een 3D bril kan de animatie nog beter beleefd worden door het mooie 3D diepte effect.

bekijk project in portfolio