3d visualisatie

3D visualisatie prijsvraag & PPS

Bouwkundige kennis en ervaring

Prijsvragen en PPS projecten kenmerken zich vaak door hun grillige karakter, wijzigingen tot het laatste moment en schetsontwerpen. Door onze bouwkundige achtergrond en ervaring zijn wij een goede partner voor het maken van visualisaties van deze projecten. Indien nodig kunnen wij impressies maken vanaf schetsen of eenvoudige tekeningen.

Passend bij uw project

Aangezien bij veel prijsvragen en PPS projecten vaak nog om schetsontwerpen gaat is het belangrijk om de impressies hierbij aan te sluiten. In overleg kijken wij graag of we kiezen voor conceptuele impressies of meer realistische impressies.

Flexibele instelling

Omdat er vaak tot op het laatste moment nog gewerkt wordt aan ontwerpen proberen wij zo flexibel mogelijk te werk te gaan in deze projecten. Samen met u kijken wij naar de deadlines en de momenten waarop materiaal aangeleverd dienen te worden om zo tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Meer weten? Neemt u contact met ons op.

contact


case 1

Mecanoo Architecten

PPS Hoge Raad
3D visualisatie PPS Hoge Raad Mecanoo


laatste ronde PPS project

Heijmans heeft samen met architectenbureau Mecanoo en Fokkema Architecten de laatste ronde van het PPS project voor de Hoge Raad in Den Haag behaald. Tbv van de laatste indiening maakten wij voor het consortium een groot aantal 3D impressies van zowel het interieur als het exterieur van het gebouw. Als laatste maakten wij ook nog een sfeervolle 3D animatie.

nauwe samenwerking architecten

Door de korte tijdspaden was het nodig om in nauwe samenwerking met de architecten te werken. Tot het laatste moment zijn er nog wijzigingen doorgevoerd in de 3D impressies om het ontwerp zo goed mogelijk weer te geven en aan te laten sluiten bij de uitvraag. de impressies zijn verwerkt in een schittend afgewerkt boekwerk.

bekijk project in portfolio