Virtual reality bril

Virtual reality experience

Virtual reality = beleving 2.0

Virtual reality zorgt voor een ultieme beleving. Door middel van een bril (zoals de Oculus Rift en de SamSung Gear VR) is het voor de kijker of hij er midden in zit. Een nog niet gebouwde woning, een nieuw kantoor, een nieuw consumentenproduct of een aangepaste openbare ruimten? Ze kunnen allemaal beleefd worden met behulp van een VR bril.

Onze virtual reality experiences bestaan zowel uit 360 graden presentaties, 360 graden video als volledig virtuele modellen waar de gebruiker vrij doorheen kan bewegen door middel van een controller.

Verkoopmiddel voor beursstand, verkoopkantoor of event

De virtual reality experience leent zich bij uitstek als grote trekker op uw beursstand of event. Bezoekers zijn nieuwsgierig en willen het graag uitproberen. Daarnaast is de beleving en het inzicht veel groter dan bij de traditionele media.

Wij helpen u graag bij het inzetten van virtual reality in uw projecten en het verzorgen van een echte experience.

Meer weten? Neem contact met ons op.

contact


case 1

virtual reality

woonevent


Virtual reality woonevent Park Hoog Oostduin

Bij het woonevent voor de verkoop van het project Park Hoog Oostduin in Den Haag verzorgden wij een virtual reality experience. De potentiele kopers van de luxe appartementen konden een aantal hiervan door middel van een VR bril bekijken en beleven.

beleving appartementen

De bezoekers waren zeer verrast over de beleving van de appartementen en het realisme van de experience. Doordat het event plaatsvond in het gebouw zelf konden de bezoekers zich ineens in een appartement wanen zoals dat er in de toekomst uit komt te zien. Dit terwijl het gebouw nog een bouwplaats was.